Kommer nog "i tid" idag

I tid som i att vara där innan sju när man börjar kvart över åtta^^ lovely liksom! Hinner man ta det lugnt och ta sin tid med allt, kolla lite internet och mysa^^ imon kanske jag kan ta lite sovmorgon och komma dit när jag ska vara där, vi får se.

Wtf!?

Värsta laman gick framför mig i rulltrappan upp. Typ 60 år och spottade säkert minst 20 ggr innan vi kom ut. Dessutom tände han en cigarett halvägs upp som jag var tvungen att in andas om jag inte ville dö utav syrebrist! Är det bara jag som tycker det är äckligt att spotta och röka inne på hållplatser inom hus!? Specielt när det står rökning förbjuden överallt!

Det blev en lååång dag!

Stämpla ut en timme och tio minuter senare än vad jag skulle, vart så mycket att göra. Men alla var så duktiga idag! Snabba, glada och alerta. Tja alla var iaf ngt av det. Och duktiga Helena som stod ut medvatt stå en hel dag i ettan, tur att Ulf kom förbi med DT jackor som räcker ned till knäna^^ önska vi kunde få ha en mössa på oss också där, typ donkens egna ollon mössa! Skulle vara sket gött! I morse när jag äntligen kom till jobbet var det första jag gjorde att ta på mig mina jeans legginfs under byxorna, ta på mig min skjorta och sedan ta på mig så många tjockis tröjor jag kunde! Det blev 2 tröjor, en fleece och en fleece väst. Tobbe var elak och sa att jag såg tjock ut!

Sightseeing Gbg

Jag vakna av klockan idag! Sadly så var spårvagnen tio minuter sen från vad det stod på deras hemsida så jag skulle bli missa min buss i Mölndal ändå. Då tänkte ju jag att jag kan ta tåget så att jag är framme okej ändå, men då går ju det bara en gång i timman och då självklart fel tid för mig. Tänkte att jag kan ta nian till Haga och ta buss därifrån, men då skulle jag få vänta där 20 min. Så vände, tog nästa fyra och here I am! Kommer vara framme ngn gng i åtta, så sen är jag ju inte, men jag föredrar ju att vara där en timme tidigare!

Espresso house Söderdröm te

Livet känns så mycket bättre efter en kopp te.

Damn

Försovit mig. Jag blir så bitter! Hur kan jag sova mig igenom fem klockor!!! Jag fattar verkligen inte! Vad ska jag göra för att kunna vakna ordentligt? Jag gick ändå och la mig vid elva igår, somna lite innan tolv, beräkna att jag skulle upp vid åtta. Varför kan inte jag få vara en normal människa som bara behöver 8h sömn iställt för typ 12 som jag verkar behöva >.< Roligaste är ju att jag bytte med Johan igår. jag skulle igentligen ha gått 11-20 men bytte till mig 10-19. Om jag skulle ha haft kvar min gamla tid så skull jag bara bli ca en kvart sen ist för en timme och en kvart.,,

O. Spännande dag!

Vad som krävs för att få en bra start på dagen. Gå upp och se att solen är påväg att gå upp på riktigt(Den är seriöst påväg upp klockan åtta!!!). Äta en god frukost (I mitt fall en skål allbran med mini mjölk och socker, nom nom nom). Salem al Fakir (mannen jag ska gifta mig med när jag blir stor.). Mer än så behövs inte!

Sweet

Scora gratis raggsockar från lätta på ICA idag!^^

Sweet

Scora gratis raggsockar från lätta på ICA idag!^^

Snö, regn, hagel och is.

Såklart att på den dagen man är ledig så är det tok väder. Jag som hade behövt åka in till stan och säga upp mitt sats kort och köpa ett extra element. (det är så kallt att jag kan inte sova utan att ha mina två tecken, min filt och min värmekudde.) borde verkligen säga till min hyresvärd igen om allt men jag är så feg om sånt... En del av mig tycker dessutom att de själva borde fatta att det som inte vart klart innan jag flytta in och allt som jag har sagt till om innan inte är gjort... Need to tough up!

Combo helvete...

Jag såg ett godispapper lugga och skräpa på marken när jag gick från vagnen hem. Min första impuls är att plocka upp det för att om det tar mindre än ca 20sec att göra det ska man göra det själv! Ända problemet är att jag inte är på TP på jobbet utan påväg hem från en stängning som får heta "prioriterings stängming", det som kan göras i morgon, görs i morgon även att torka av combon... Inget som jag är stolt över men jag har inte råd med taxi!

Glass!!

Första glassen i år! Blev två dulce de leche och en melon kula. Problemet? Melonkulan jag fick var seg som gummi = gammal. Är det ngt jag lärt mig av Brevik är det att förra sommarens glass håller knappt till sin egen julafton. Men är det gratis jordgubbs oatly glass så tar jag gärna flera! Men nu så var den ju inte gratis så jag gick tillbaka, först fick jag en ny melonkula för att se om den var bättre, inte, så det sluta med tre dulce ist. Nom nom nom! Glass är viktiga saker, inget man kan fejka! (om det nu inte gäller donkens frusna mjölk, men vi gör det braaaa!)

Döden

Jag håller seriöst på att avlida! Eller tja... Mins öron iaf... Det är minus16. MINUS 16!!! Det är så att tyget i min väska stelnar och mina öron knakar när hörlurarna råkar slå emot de! Var fan är min vita mössa?

Åh det är ju typ vår!

Fick värsta vår känslorna idag! Det är världens solsken, jag har på mig en parfym som jag hade förra våren (xs), ngn annan har på sig dkny på vagnen, det typ pirrar i hela kroppen av lycka(fast jag vet inte varför:P) och Foo Fighters i öronen på högvolym! Kan det vara för att jag fick det bekräftat av morfar att Mars är en vårmånad och att det då bara en månad kvar tills man börjar försöka sola på balkongen. Alla vet att det är dumt och för kallt men alla gör det ändå :P Mars för mig betyder ASM och möjligtvis en liten tid ute på Brevik så att jag kan fp ta hand om säkerhets mojs så som att knyta selar till linbanan, ta ned höjdrädda ungar från höjdaren(höghöjdsbanan) utveckla grupper så att de trivs bättre med varandra och kanske kan samarbeta bättre. Mat som jag inte behöver göra själv ;) kanske får hjälpa till å bygga på nya höjdaren dessutom uppe vid myggebo! Mmm älskar våren! Dock finns det en sak som gör mig bitter och det är att trots att jag trycker på enter på mobilen och shit s trycks allt ihop ändå >.< men vafan det är vår, måste sluta vara bitter! Btw så hade jag min öppningavecka förra veckan och inte stängningsvecka, snacka trött liksom! Tack Frida! ^^

Sherlock Holmes

Jag ger den 4 av 5 toast. Den får en fyra då den inte riktigt har det som krävs för en femma, men den är jäfligt nära! Den är snyggt gjord, har en bra story, bra skådespelare plus att den hade grym tid. Ibland kan ju filmer ha en bra idée men så är det en sån story som gör så att den är slut efter ca tio minuter, kräk på såna. Men Sherlock hade grym tidsplan! Jag satt och oroa mig i onödan för att den skulle dö helt plötsligt. Så mitt råd, gå och se den om du kan! Fan jag vill på bio nu igen!

Well well

På väg hem efter att ha vart och hälsat på mormor och morfar, efter att ha sovit hos David. Jag och David hade film kväll i hans lilla (22kvm tror jag) det vart "Lost in space" (båda bra och dålig på samma gång), "28 dagar senare" (en av mina favoriter), "Clerks 2" (ett ord, awesome!! Att de jobbar på ett snabbmat ställe som de har hittat på själva, som är med i Dogma och har gäst spel av Ben Affleck, Wanda Sykes (?), My name is Earl killarna och Jay and Silent Bob och dessutom är regisserad av Kevin Smith *måste andas* gör det typ lätt en film i awesome klass som Waynes World och The Big Lebowski! <3 Elias karaktären) och sist men inte minst såg vi "28 dagar senare" ( som jag sov nästan igenom för att klockan var tre på natten och jag hade gått upp 22h tidigare.) men det var en sweet filmkväll! Nu är det jag som åker hem för att byta om lite snabbt och drar till min komps utflyttningsfest! Fick en flaska rose vin (hatar att jag inte förstår hur man sätter dit dåna där fjongar på ena med den här mobilen...) iaf. Fick en flaska rosevin (...) av mormor helt spontant nyss, riktigt gulligt av henne. "Du måste ju ha ngt att dricka." Först leta hon efter en flaska vitt för att hon vet att jag gillar det, men de hade inget. ^^

Mer bittert

Okej, även fast jag var rejält bitter över att inte komma hem tidigare igår så känner jag mig faktiskt lite bitter över att min stängningsvecka är slut efter idag! Det är så himla skönt att komma till jobbet och allt är lugnt och skönt! Man tar sin tid och bara har det bra^^

Bitter fittan

Ibland känner man "hmm... Idag kanske man kan kapa sig själv lite tidigare och gå och lägga sig så att man kan sova ikapp de där timmarna man missade natten innan." Självklart är det dessa dagar som vi säljer typ 2000 över budget och dum-dum rush. Förlåt jag borde inte vara så negativ och tråkig om det, det är ju tok kul att sälja över oftast! Men idag, snälla låt mig gnälla! Jag är halvsjuk och livrädd för att få en halsfluss igen och sketa ghöra trött efter att ha sovit 2-3 timmar i natt! Be med mig om att jag inte kommer vara lika bitter imon! Ska till David och chilla med film och snask, bara pinsamt om man kommer bitter... *snaaaaaark*

Futt

Jag. Vill. Inte. Bli. Sjuk. Igen!!! Men såklart ska man få sådär förbannat ont i halsen ändå, EJ välförtjänt... Nej jag är absolut inte morgon bitter... Skjut mig...

Ayay

Ingen god morgon precis men ändå helt okej. Min lägenhet är ju så förbannat kall då att jag nog seriöst kommer få en till halsfluss! Eller åtminstone i ena halsmandeln som det känns som nu!

På vägen...

Kapade mig själv, löneprocenten var åt helvete och jag tyckte det kunde vara skönt att komma hem lite tidigare^^ min chef gjorde en skiftuppkörning på mig idag, den gick ju inte precis så bra, måste bli mer noggran och FÖLJA UPP mer! Litar jag för mycket på mina medarbetare eller är det bara för att jag är så virrig? Ajja, en sak är säker och det är att jag inte får låta det dra ned mig! Måste bli starkare!

Frukost

Hur kan man misslyckas med havregrynsgröt igentligen! Blev alldeles vattnig och äcklig >.< Fick i mig en yoggi yoghurt iaf ngn sorts frukost... Hmm kommer jag hålla mig till nästa rast? Troligtvis inte. :P But thats life!

Självklart

Fick sova två timmar, vaknar halv sex, en halvtimme senare än jag brukar, och får panik och tror att jag inte kommer vara på jobbet föräns åtta, i tid. Sen såklart så glömmer jag min matlåda, nerpackad, i hallen. Ännu en underbar morgon a'la Sofia Krook. Bara 17 dagar kvar tills jag kommer få se mina män i Billy Talent!

Sömnproblem

Kan verkligen inte somna, jättejobbigt. Ska jobba 8,15-17,15 fyra dar i rad, känns ju underbart att jag börjar det hela med att inte kunna sova. >.<

Nom

Laga upp lite makaroner. Samtidigt medans makaronerna kokar kokar du upp krossade tomater med tonfisk. Släng i lite saker som du tycker är gott, tex jag häller i kikärter och ibland majs. Krydda efter egen smak och häll eventuelt i ngn sås mojs. Blanda sedan ihop makisarna och röran, enjoy!

Träning

Styrka för benen = 30kg 3 x15 rep + 40kg 3x15 rep + 50kg 15 rep. Stackars ben... Körde 3km rodd/15min rodd + 6min cykel. Brukar göra mer men det kändes bara bra med det här idag! ^^

Dagens i-lands problem

Varför kan inte strumpjäflarna sitta fast ordentligt på foten utan måste åka av hälen! Borde det inte finnas ngn lag för detta!?

Mys

iFån är riktigt kul! Specielt att man kan blogga ifrån den ;P

Lamb - Gorecki


If I should die this very moment
I wouldn't fear
For I've never known completeness
Like being here
Wrapped in the warmth of you
Loving every breath of you
Still my heart this moment
Or it might burst
Could we stay right here
Until the end of time until the earth stops turning
Wanna love you until the seas run dry
I've found the one I've waited for

All this time I've loved you
And never known your face
All this time I've missed you
And searched this human race
Here is true peace
Here my heart knows calm
Safe in your soul
Bathed in your sighs
Wanna stay right here
Until the end of time
'Til the earth stops turning
Gonna love you until the seas run dry
I've found the one I've waited for

The one I've waited for

All I've known
All I've done
All I've felt was leading to this
All I've known
All I've done
All I've felt was leading to this
Wanna stay right here
'Til the end of time 'till the earth stops turning
I'm gonna love you till the seas run dry
I've found the one I've waited for
The one I've waited for
The one I've waited for

Wanna stay right here
'Til the end of time 'till the earth stops turning
I'm gonna love you till the seas run dry
I've found the one I've waited for
The one I've waited for
The one I've waited for

-


num chucks

https://www.wfmu.org/Playlists/Ken/numchucks.jpg


John Ajvide-Lindqvist

Ur "Pappersväggar"del "Evig/Kärlek"


"I Norrtälje gick hon runt och tittade i affärer. Stod och fingrade på en sparkdräkt med stjärnor och månar på HM som hon inte kunde köpa eftersom de hade dåligt med pengar och för att släkten hade givit de kassar med babysaker under julen och för att man itne ska tro på att allt går bra, då går det dåligt och dessutom var sparkdräkten troligen sydd av ett asiatiskt barn med kedja runt foten och fan ta alltihop!"

http://www.trotsallt.se/aktuellt_nummer/3_06/images/ajvide_artikel2.jpg

John Ajvide-Lindqvist

Läste på facebook precis

"Duct tape is like The Force. It has a light side, a dark side, and it holds the world together."

http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2008/04/funny-pictures-ducktape-duck.jpg

just det


har jag berättat om min halsfluss som läkarna sa först "oj de var stora" (Till halsmandlarna) och nästa gång när jag åkte in till akuten "Oj det var en rejäl halsfluss". Jo tack jag vet, har inte ätit ordentligt sen i söndags.. Tur att man på detta får penicillin alergi <.< i look sexy!

Lamb


Fick en sån Lamb abstinens häromdan så jag tog ned alla deras album, problemet? jag glömde lägga in de på podden när jag åkte till mormor och morfar fr att bli bättre från min rejäla halsfluss... Tack för youtube bla^^

Lamb - Gabriel



I can fly
But I want his wings
I can shine even in the darkness
But I crave the light that he brings
Revel in the songs that he sings
My angel Gabriel

I can love
But I need his heart
I am strong even on my own
But from him I never want to part
He's been there since the very start
My angel Gabriel
My angel Gabriel

Bless the day he came to be
Angel's wings carried him to me
Heavenly...

I can fly
But I want his wings
I can shine even in the darkness
But I crave the light that he brings
Revel in the songs that he sings
My angel Gabriel
My angel Gabriel
My angel Gabriel

RSS 2.0