Dåliga filmer bra träning!


   Shitr dagens yoga was wunderfull!!! Helt slutkörd i kroppen och är så himla glad och pigg ändå! ^^ Per, it was som instuera, min favorit! Kändes riktigt bra och var genom svett när ajg sluta. jumy!

   Men nu till filmer ni inte borde se! Ska räkna upp ngra! (Det är ändast monster och skräck filmer!)

   Feast Dålig monster film med potensial.

   Alone in the Dark Tara Reid är med, behöver jag säga ngt mer? Sjukt kass... Dåligt ihopsatta scener, fula monster...

   Alligator
80tals film om engigantisk aligator som äter människor

   Vampires of the desert
B-film om en kille som kör en bil genom öknen och blir jagad av vampyrer. Finns en bra sen och det är när en vampyr citerar "Enter sandman".

   Skinwalkers  
Världens snyggaste fodral! Fick mig verkligen att tro att en skulle vara bra. Men jagmåste seriöst lära mig att varulvsfilmer ALDRIG är bra. Men ajg ska fane mig göra en bra varulvsfilm ngn gng! En UTAN att folk ska vara hel håriga och UTAN dåliga sexscener i samband att de käkar människor. Den här filmen har potensial också... men...

   Hellraiser
Tydligen en gammal klassiker men ingen film som jag kan stå för liksom!

   The Evil Dead
OMG! Tydligen ska den vara 19ootalets bästa skräck film, men när man har ensynligt inklippt måne och träd som våldtar och playdo... tja ni förstår kanske?
  
Här skulle en bild på The evil dead vara, men då jag posta en bild på fodralet men det dyker upp en gay porn bild istället så tänker jag inte försöka igen!
   Half light Asså den är lite hyfsad, men det räcker inte med att det är Demi Moore liksom! Det känns som att det saknas mer saker..

   Nattens Väktare Tydligen gillar Quentin Tarantino den här filmen. But let me tell you something! Jag tror itne att han har ngn vidare bra film smak! Ända roliga är att det är åp ryska^^
   Night Watch 
Tvåan till Nattens Väktare.. Bättre än ettan... men men...

   Sl8 N8
Hahaha okej! Den här filmen kanske inte ska vara på den här listan igentligne. Den är också ganska hyfsad men har förmånga upprepningar i sig. Roligt med Hölländskan (tror jag det är^^)

   The Ring 0
Här sitter man och tror att man ska bli skit skraj (För att man har sett de amerikanska med en kompis mitt på dan och sket ändå nästan på sig!) Men det var EN (!) scen som var freaky!!

   
  
Så gör inte som ajg och köp dessa! ^^I got them all tyvärr förutom The Evil Dead. Det är faktiskt nästan så att jag vill ha den, så att jag kan typ skapa ett bibliotek av dåliga filmer! Det skulle vara koolt som fan!

   Nästa gång kanske jag kan fylla på den här listan med filmer som ajg har sett men inte har köpt (Som ajg kanske kan köpa^^) och en lista på filmer ni borde, nej SKA HA i sitt filmbibliotek!

   peace!

Kommentarer

Vad du säga?:

Vem du vara?:
Kom ihåg dig?

Om du vill hava mail svar skriv address här och SÄG DET I KOMMENTAREN!!!: (publiceras ej)

DIN bloggaddress så att jag kan svara:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0